Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Valentin napi ajándék lesz az Infernax

A retro akció-kalandjáték megjelenését a szerelmesek napjára időzítették.

2022.01.13. 13:26 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

Készíthetjük az illatgyertyát és a virágcsokrot, február 14. ugyanis a szerelmesek napja... helyett idén az Infernax retro kalandjáték napja lesz. Hogy a levegő majd a romantikától vagy a játékban minket körülölelő pokoli körülményektől izzik fel aznap, csak rajtunk múlik.

A démonölős játék új videója természetesen az utóbbit javasolja. A klasszikus 8-bites alapokra épülő kaland gameplay trailerrel igyekszik még csábítóbbá tenni magát, hiszen ki ne akarna egy lovag szerepébe bújni, aki mellesleg még agglegény... :-)

Az Infernaxben a fő karakterünk Alcedor, aki épp egy brutális csatából tér haza. Azzal szembesül, hogy otthonát letarolták az alvilág vérszomjas szörnyetegei, így buzogányával és 100 wattos mosolyával felszerelkezve igyekszik megmenteni világát. A pokolfajzatok lekaszabolása mellett nagy erejű képességeket és fejlesztéseket is gyűjt, miközben egyre többet fed fel földjének titkaiból és döntéseivel formálja, mit hagy maga után örökül.

Az Infernax február 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Infernax

« Előző hír: Alternatív ’80-as évekbe repít a Showa American Story RPG
Következő hír: A PlayStation 5 menti meg a PlayStation 4-et... vagy fordítva? »