Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új videóval jelentkezett a Uragun

A játék a fejlődését bemutató alig egy perc alapján is izgalmasnak ígérkezik.

2022.01.13. 12:42 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

2020-as első bejelentése óta folyamatosan szépítik-fejlesztik a Uragunt, mely úgy tűnik, hogy két év után idén kora tavasszal jelenik meg. A fejlesztők ennek örömére közzétettek egy rövid videót a játék evolúciójáról, ami 56 másodpercben igyekszik bemutatni, milyen változásokon ment keresztül a shooter.

A futurisztikus környezetben egy kedves, ám halálos robotot irányíthatunk, akinek küldetése visszaszerezni azt, ami elveszett. A Föld sorsa múlik rajta, azonban megmentéséhez bármit megtehetünk, amit csak kell és szeretnénk. Ellenségeink fejlett MI-k, így felejtsük el, hogy esetleg alszanak, esznek, tehát a harcban sosincs szünet. A videóban ebből is kaphatunk egy kis ízelítőt.

Fegyverzetünk saját ízlésünk szerint szabadon személyre szabható, fejlesztésükhöz kutathatunk nyersanyagok után, majd kedvünkre kísérletezhetünk a kombókkal. A Uragunban minden alkalommal, amikor egy ellenséges egység elpusztul, kiesik belőle az egyik legfontosabb anyag, a HEAT. Ezt felhasználhatjuk javításunkra, vagy feloldhatunk különböző támadási technikákat a segítségével.

Összességében tehát nem egy lassú ütemű, relaxáló játékot kapunk, hanem egy akciódús töltényzáport, ahol állandóan mozgásban leszünk, és sosem tudhatjuk, mire számítsunk. Túlélésünkért és végső célunk teljesítéséért pedig bármit és mindent felhasználhatunk, támadásaink erejét a környezetben fellelhető tárgyak segítségével is növelhetjük.

A Uragun early access keretében az idei év első negyedévében, március körül érkezik meg PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Uragun

« Előző hír: Transmetropolitan – A képregény, amelyen egy generációnyi dühös újságíró nőtt fel
Következő hír: Alternatív ’80-as évekbe repít a Showa American Story RPG »