Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Combat trailerrel örvendeztet meg minket az Elex II

A játék mától előrendelhető, ennek örömére érkezett az új előzetes.

2022.01.12. 10:49 | szerző: Jaxx | kategória: Játék

Tavaly ősszel írtuk meg, hogy kiadási dátumot kapott az Elex II. Ehhez közelítve pedig mától előrendelhető a játék, melynek harcrendszeréből kapunk némi ízelítőt egy új trailer formájában.

Az RPG második részében az első történései után vesszük fel a sztorivonalat, ismét Jax bőrébe bújva. A feladatunk Magalan megmentése, amiben a videóban is látható eszközök és képességek segítenek.

Az ellenséges erők inváziója elkezdődött, halált és pusztulást hoznak magukkal. Az egyetlen módja, hogy megállítsuk őket, felhasználni mindent, amit csak tudunk. Eszköztárunkban sok lehetőség fellelhető, a tűzesőtől kezdve a lézerfegyverekig. Sajátos harci stílusunkat háromféle alapra helyezhetjük, melyek a közelharc, a varázslat, valamint a távolból is megszórhatjuk az ellent. Ha nem akarunk, választanunk sem kell ezek közül, hiszen minden képességet megtanulhatunk és minden fegyvertechnikáját elsajátíthatjuk, így akár kombinálhatjuk is a hármat.

Cikkajánló
A Piranha Bytes már dolgozik az Elex II-n
Az új epizód évekkel az első rész eseményei után veszi fel a fonalat.
» Olvasd el!

Az Elex II PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra március 1-jén jelenik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Elex II

« Előző hír: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - Fatesworn teszt – Ha megmentettétek Amalur minden szegletét, ideje farkasszemet nézni a Káosz istenével
Következő hír: A klímaváltozás ihlette a Forever Skiest »