Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Önálló kiegészítővel bővül még januárban a Serious Sam 4

A Siberian Mayhem egészen új környezetbe repíti Samet öt vadonatúj küldetés erejéig.

2022.01.11. 17:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2020 őszén PC-re, míg tavaly decemberben PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelent meg a Croteam legutóbbi játéka, a Serious Sam 4. Sam és társai tovább harcolnak a Föld megmentéséért, ezúttal Rómában, de persze teszik ezt a franchise-ra kezdettől fogva jellemző komolytalan stílusban. A játék, ha nem is volt tökéletes, de a rajongók jól elszórakoztak vele.

Hogy mik a Croteam hosszútávú tervei a sorozattal, azt egyelőre nem tudni, de azt igen, hogy egy külsős stúdió, a Timelock Studio csapatával közösen az elmúlt időszakban egy önállóan is futó kiegészítőn dolgoztak. Ez a Siberian Mayhem, amelyre már csak néhány hetet kell várni.

Ebben öt vadonatúj küldetést kapunk, amelyek – ahogy arra a cím is utal – ezúttal Oroszországban fognak játszódni. Végtelen erdők, fagyos pusztaságok, elhagyatott kísértetvárosok és hasonlók adják majd a díszletet az űrlények seregeivel való csatározáshoz. Az ellenség egy sor új katonát is bevet, köztük olyan elvont szörnyekkel, amilyeneket még ez a sorozat sem látott korábban. Persze Samet így sem kell félteni, pláne hogy új fegyvereket is kap, mint a kísérleti számszeríj takarjon ez bármit is. Emellett járműveket is használhatunk majd az egyszerű motoros szánoktól egészen a mechekig…

Cikkajánló
Serious Sam 4 teszt – Komoly Samu komolytalan kalandjai
Sam „Serious” Stone negyedszer is nekiugrik az űrlényeknek egy „authentic ancient roman rocket launcherrel”...
» Olvasd el!

A Serious Sam 4: Siberian Mayhem a tervek szerint január 25-én fog megjelenni egyelőre csak a Steamen, ahol 10% kedvezményért már elő is lehet rendelni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Serious Sam 4

« Előző hír: Tisztázták a Dying Light 2: Stay Human játékidejét
Következő hír: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - Fatesworn teszt – Ha megmentettétek Amalur minden szegletét, ideje farkasszemet nézni a Káosz istenével »