Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Készül a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5

Jövő tavasszal újra indulhat a sárdagasztás.

2021.11.23. 20:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Milestone jövő tavasszal visszatér az arénákba, hogy újra a sárdagasztó kétkerekűek nyergébe pattanhassunk. Készül a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5, amely szinte napra pontosan egy évvel a negyedik rész után kerül majd a boltok polcaira.

A játékban kibővített karriermód vár ránk, amelyben a 250SX Futures Class egyik feltörekvő amatőrjeként kezdhetjük meg pályafutásunkat. A cél természetesen a profik közé kerülés és az ottani végső diadalmaskodás. Ehhez viszont rögös, buktatókkal és borulásokkal teli út vezet. Márpedig borulás lesz dögivel, a Driver Shape System pedig ezt hivatott majd kezelni. Minden esés hatással lesz motorosunk tulajdonságaira és képességeire, de nem kell kétségbeesni. Lesznek speciális edzések és feladatok, amelyekkel felgyorsíthatjuk majd a gyógyulást.

A fejlesztők gondolnak az abszolút kezdőkre, nekik szól majd a Future Academy mód, ahol minden szükséges információt megtalálnak. Emellett lesz egy részletes oktató rész is, amely végigvezet a supercross alapjain. Az irányítást pedig több kapcsolóval lehet majd befolyásolni, hogy mindenki a maga ügyességéhez tudja igazítani a kihívásokat.

Visszatér a népszerű pályatervező modul is, amelyet kibővítenek a Rhythm Section Editorral. Ebben előre elkészített pályaelemeket lehet vegyíteni és összeilleszteni. Emellett visszatér a tavaly nagy sikert aratott Track Editor Contest is.

A Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 a tervek szerint 2022. március 17-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: A Games with Gold 2021. decemberi kínálata
Következő hír: Készül a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 »