Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Dobozos kiadást kap a Super Life of Pixel

Egy pixellel kalandozhatunk régi konzolok játékaiban.

2021.11.23. 15:47 | szerző: Dino | kategória: Játék

Rengeteg pixelgrafikus játéknál csak azért választják ezt a stílust a fejlesztők, mert nincs keretük komolyabb grafikával előállni. De azért vannak olyan alkotások is, amelyeknél kifejezetten fontos, hogy ilyen grafikával készüljön el az adott program. Ezek közé tartozik a Super Life of Pixel, amely egyfajta fejhajtás a régi idők konzoljai - és azok legendás játékai - előtt.

Ebben a 2D-s platformerben ugyanis a videojáték-történelem múzeumában kalandozhatunk, különböző klasszikus játékok stílusát idéző pályákon ugrálva. A 8- és 16-bites korszak összesen 19 konzoljai ihlették a pályákat, amelyekből összesen 110 vár ránk - és amelyeken rengetegszer fogunk meghalni főhősünkkel, Pixellel.

A Strictly Limited Gamesnek köszönhetően a játékból dobozos verzió is készül, amely PlayStation 4 és Nintendo Switch platformokra lesz megvásárolható - szokás szerint korlátozott példányszámban.

Az alapkiadás (Limited Edition) 29,99 euróba kerül, míg a Special Limited Edition 49,99 euróért vásárolható meg. Az utóbbihoz olyan extrákat adnak, mint egy papírból összehajtogatható Pixel, a játék zenéje CD-n, egy jegyzetfüzet, egy kétoldalas poszter, egy képeslap és egy matrica.

Dobozos kiadást kap a Super Life of Pixel

A Super Life of Pixel dobozos kiadását várhatóan jövő márciusban kezdik szállítani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Bright Memory: Infinite teszt – Villámgyors akció egy akciófilmnyi hosszúságú játékba sűrítve
Következő hír: Jön az Age of Empires IV téli nagy frissítése »