Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Jövőre csúszott a Thymesia

A játék eredetileg decemberben érkezett volna meg, de a legutóbbi előzetes szerint már csak 2022-ben várható.

2021.11.22. 20:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei gamescomon mutatkozott be a Team 17 által felkarolt OverBorder Studio új játéka, a Thymesia. A játék egy pusztuló világba repít majd minket, ahol egy elé különös fickó bőrébe bújhatunk. Corvus ugyanis félig ember, félig holló, emlékei nincsenek, a birodalom pedig, amit egykor otthonának tekintett, az enyészeté lett.

Természetesen a mi feladatunk lesz összeilleszteni a kirakós darabkáit, hogy kiderítsük, ki is Corvus valójában és mi történet a világával. Ehhez viszont egy sor veszedelmes ellenfélen keresztül vezet az út, akiket csak kiélezett, élet-halál harcban kell legyőznünk. Corvus képes betegségekkel megtámadni az ellenfeleit, de figyelni kell majd azok támadásaira is, amelyek elől csak tökéletes időzítéssel lehet majd kitérni.

A Thymesia az eredeti tervek szerint december 7-én jelent volna meg. Ám a minap érkezett legutóbbi előzetes és a hozzá tartozó bejelentésből kiderült, hogy a stúdió 2022-re halasztotta a premiert. Különösebb kommentárt vagy magyarázatot nem fűztek a döntéshez. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Thymesia

« Előző hír: Decemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and Space
Következő hír: Jövőre csúszott a Thymesia »