Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Februárban jön az Out There: Oceans of Time

A 2015-ös Out There folytatásában a világűr felfedezése lesz a küldetésünk.

2021.11.22. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mi-Clos Studio boszorkánykonyhájában született és jelent meg 2015-ben az Out There, egy izgalmas sci-fi kalandjáték, amelyben a világűr felfedezése volt a feladatunk. A játék ügyesen ötvözte a klasszikus kalandjátékos és a roguelike elemeket, amivel szép rajongótábort gyűjtött maga köré.

A stúdió a Goblinz Studio csapatával közösen egy ideje már dolgozik a folytatáson, amely mostanra pontos megjelenési dátumot is kapott. Az Out There: Oceans of Time-ban a játékosok Nyx parancsnok bőrébe bújhatnak, aki különleges és az egész galaxis sorsát befolyásoló küldetésre indul. Fel kell kutatnia Archont, egy titokzatos gonoszt, aki minden ismert civilizáció ura kíván lenni.

A fejlesztők ígérete szerint minden játék más lesz, mivel az egész galaxis mindig megváltozik. Új fajokkal találkozhatunk, megtanulhatunk velük kommunikálni és kereskedni. Erre szükség is lesz, ugyanis egyedül esélyünk sem lehet Archon ellen, viszont egy kellően erős szövetséggel a hátunk mögött már lehet keresnivalónk. Űrhajónk legénységébe bármilyen faj és nép tagjait besorozhatjuk, de nekünk kell gondoskodni a legénység igényeiről, valamint az űrhajó rendszereiről is.

Az Out There: Oceans of Time a tervek szerint 2022. február 10-én fog megjelenni PC-re. Aki viszont szeretne ennél picit előbb belekóstolni a játékba, az a Steamen megtalálja a demóját is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Sherlock Holmes Chapter One teszt – A fiatal detektív kalandjai
Következő hír: Februárban jön az Out There: Oceans of Time »