Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

100 körös demót kapott a Humankind

Ha még nem próbáltad ki a Civilization trónkövetelőjét, most ingyen megteheted.

2021.11.18. 21:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem egyszerű fába vágta a fejszéjét az Amplitude Studios, amikor elkezdték a Humankind fejlesztését. Az volt ugyanis a célkitűzés, hogy belépjenek vele az évtizedek óta a Sid Meier’s Civilization által uralt körökre osztott 4X stratégiák piacára. És ha már belépnek, akkor akár egy trónfosztás is beleférne.

Cikkajánló
Humankind teszt – Kulturális olvasztótégely
Lehet-e még újat mutatni a műfajon belül, vagy csak egy túlhype-olt Civilization-klón született?
» Olvasd el!

Hogy végül történt-e trónfosztás, arról megoszlanak a vélemények, arról viszont már kevésbé, hogy maga a Humankind egy remek stratégiai játék lett. A játékosok választhatnak maguknak egy népet, majd korszakokon keresztül terelgethetik őket a kiteljesedés felé. Ám itt nincs semmi sem kőbe vésve, így a különböző kultúrák, stílusok és szokások lazán keveredhetnek egymással.

A Humankind nyáron jelent meg és szép sikert aratott, de bizonyosan vannak még olyan játékosok, akik nem tudták eldönteni, hogy beruházzanak-e rá vagy sem. Nos, most nekik van egy jó hírünk: a játék kapott egy ingyenes demót! Ebben 100 kört lehet végigjátszani, ami több órányi játékidőt jelent, vagyis egy demótól egyértelműen szép teljesítmény.

Emellett arra is bőven elegendő, hogy megismerjük a játékmenetet, elmerüljünk a népünk életének igazgatásában és átjárjon minket a hangulat. Hogy aztán a századik kör végén megszülethessen a késztetés a teljes játék megvásárlására. A demóban egyébként három korszakot lehet átélni és tizennégy nép kapott benne helyet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Humankind

« Előző hír: Kóstolj bele ingyen a Call of Duty: Vanguard multijába!
Következő hír: 100 körös demót kapott a Humankind »