Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Kütyü

Két új Huntsman V2 billentyűzet érkezett a Razertől

Villámgyors optikai kapcsolókkal szerelték fel az új klaviatúrákat.

2021.09.24. 16:11 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

2018-ban jelent meg a Razer kínálatában a Huntsman billentyűzetcsalád, amely igen nagy népszerűségre tett szert a játékosok körében. A gyártó most előállt a megújult, V2-es változattal, amelyből rögtön két modell is boltokba került.

A Huntsman V2-be a Razer második generációs optikai kapcsolóit szerelték, 8k-s HyperPolling technológiát alkalmaz, a billentyűsapkák a tartósság érdekében ún. double shot (dupla fröccsöntéses) megoldással, PBT műanyagból készültek, a kiadott hang tompítása érdekében pedig szilikon hangcsillapítót is beépítettek.

Az optikai kapcsolók infravörös fénysugarat használnak a gombok lenyomásának érzékeléséhez, ami teljesen késleltetésmentes működést eredményez. Ezt használják ki a 8k HyperPolling technológiánál is, a Huntsman V2-be épített kapcsolók ugyanis az általános 1000 Hz-es mintavételezési frekvencia nyolcszorosára is alkalmasak. A billentyűzetek kétféle kapcsolóval vásárolhatók meg: a kattogós lila és a lineáris piros változatokkal. Mindegyik 100 millió leütést bír ki.

Két új Huntsman V2 billentyűzet érkezett a Razertől

A Razer Huntsman V2 normál változata négy médiavezérlő gombot és egy többfunkciós tárcsát is tartalmaz, míg a TKL (tenkeyless) verzióról ezek (valamint a teljes numerikus rész) hiányzik - cserébe viszont leválasztható, USB-C végződésű kábel található rajta. Mindkettő klaviatúrához tartozik egy mágnessel csatlakoztatható, műbőr borítású csuklótámasz is. Nem maradt ki az RGB funkció se, tetszés szerint programozhatjuk a gombok színét.

Az új billentyűzetek a napokban kerültek a boltokba. A Razer Huntsman V2 lila kapcsolós változata 199,99 euróba, míg piros kapcsolóval 209,99 euróba kerül. A Huntsman V2 TKL ajánlott fogyasztói ára 159,99, ill. 169,99 euró, kapcsolótól függően. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: WarioWare: Get it Together! teszt
Következő hír: Két új Huntsman V2 billentyűzet érkezett a Razertől »