Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Itt a The Matrix Resurrections első trailere

December 22-én mutatják be az új Mátrix-filmet.

2021.09.09. 16:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A tervek szerint december 22-én kerül bemutatásra a mozikban, valamint HBO Maxen az új Mátrix film, a The Matrix Resurrections. A Wachowski testvérek által készített trilógia folytatását már Lana Wachowski egyedül rendezte, és benne tovább folytatja Neo (Keanu Reeves) és Trinity (Carrie-Anne Moss) történetét.

A filmből most megérkezett az első, közel három perces trailer, amelynek tanúsága szerint látványban ezúttal se lesz hiány.

Reevesen és Mosson kívül őket láthatjuk még a főbb szerepekben: Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci, Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith és Jada Pinkett Smith. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Novemberben jelenik meg a Football Manager 2022
Következő hír: A Nioh: Complete Edition és a Sheltered az EGS két újabb ingyenjátéka »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 11)

LordMatteo
LordMatteo 2021.09.10. 00:03
Több helyen is olvastam, hogy ez lehet, hogy egy új Mátrix lesz, tehát akár egy előző verzió is lehet, mint amit a trilógiában láttunk.

Ugye ott

SPOILER
A kiválasztott egy maradékos osztás (de tényleg :D :D) eredménye, és a feladata szerint miután a lázadás odáig jut, Zion elbukik, ő pedig kiválaszt x nőt y férfit és újraalapítja a várost, ezzel pedig a Mátrix egy új verziója indul el. A trilógiában látott volt a hatodik ilyen, ha jól emlékszem.

Viszont Neo ugye Trinityt választja a végén, ezzel pedig nincs, aki túlélné az emberiség közül.

Ha viszont előzményt csinálnak, akkor szerintem kukázni fogom, kezd már nagyon-nagyon unalmas lenni ez a trend bármiben is. Viszont ez kézenfekvőbbnek tűnik, hogy ez egy másik verziója a programnak, és nem pedig az, hogy Neo visszatért volna a Mátrixba önként. Bár a sok kék pirula elég beszédes.
quervo
quervo 2021.09.10. 11:44
Amit én gondolok:
SPOILER
Neo nem halt meg, életben tartják a gépek, van is erről egy nagyon gyors villanás, amikor az elején arról beszél, hogy furákat álmodik. Azt gyanítom, hogy valami történt Zionban, és megpróbálják felkutatni és felébreszteni. Elképzelhető, hogy Trinityt is felkutatták a gépek, és kómába rakták, lehet, hogy neki lesz egy ilyen személyes tragédiája, hogy ő már nem jöhet ki a mátrixból, esetleg ő csak egy program, mint Smith volt.


Az a helyzet, hogy a teaserek jobban tetszettek, van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz egy rossz film, csak egy erős közepes. Túl sok utalás van az első filmre, tényleg ugyanaz a hiba megtörténhet, mint a Star Warsszal, meghallották, hogy melyik rész tetszik az embereknek igazán, és megpróbálják lemásolni.
Peace
Peace 2021.09.10. 12:05
A teaser-ek nagyon ígéretesek voltak, de a teljes előzetest elképedve néztem végig. Rosszat sejtek. :,-(
PrOHax
PrOHax 2021.09.11. 12:12
"Lehet, hogy a The Matrix Resurrectionsben a The Matrix Online videojáték történései miatt nem láthatjuk viszont a Laurence Fishburne-féle Morpheust."

"Érdekes tényre hívta fel nemrég a mozinézők figyelmét a Kotaku, mellyel csak és kizárólag azok lehettek tisztában, akik aktív játékosai voltak a 2005-ben indult és 2009-ben leállított The Matrix Online-nak. Hosszú ideje tudjuk, hogy a Mátrix 4-ben, avagy a The Matrix Resurrectionsben nem fog visszatérni az eredeti trilógia Morpheusa, Laurence Fishburne - elég valószínűnek tűnik, hogy Morpheus fiatal verzióját fogja alakítani Yahya Abdul-Mateen II, de ezt eddig hivatalosan nem erősítették meg. Mi lehet tehát az oka annak, hogy az eredeti Morpheus nem lesz benne a folytatásban, Neo és Trinity, vagyis Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss viszont igen?

Könnyen lehet, hogy a válaszokat az említett The Matrix Online-ban kell keresi. Ez az MMORPG a Mátrix - Forradalmak (The Matrix Revolutions) történetét szőtte tovább, annak eseményei után játszódik. És itt történt meg az is, hogy Morpheus bizony fűbe harapott"

Nem néztem még utána, de mint érdekesség gondoltam bemásolom.
RAI*DEN
RAI*DEN 2021.09.12. 12:05
Egyre inkább ez tűnik a megoldásnak. Egy másik cikkben említik, hogy a 13. másodpercnél a trailerben látni Neo-t, ahogy be van csatlakozva a Mátrixba és a szemein ugyanazok a sérülések láthatóak, mint amit elszenvedett a Forradalmak részben.