Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Kütyü

Döntött kialakítást kapott a Trust Bayo egér

Kényelmesebb használatot ígér a szokványostól eltérő forma.

2021.09.01. 12:38 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

A tervezőmérnökök folyamatosan kísérleteznek, hogyan tehetik még inkább kényelmessé az egérhasználatot. A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy a hagyományos formát próbálják úgy alakítani, hogy minél inkább kezünkbe simuljon, de vannak ennél radikálisabb megoldások is, amelyek egészen más irányból próbálják megoldani a problémát. Ilyen volt például a Logitechtől pár évvel ezelőtt az MX Vertical függőleges egér, most pedig a Trusttól érkezik egy újabb különleges modell.

Döntött kialakítást kapott a Trust Bayo egér

A Trust Bayo 45 fokos döntésű kialakítása a csuklóra eső terhelést csökkenti, természetesebb helyzetben tarthatjuk így kezünket az egér használata közben. Egy vezeték nélküli egérről van amúgy szó, 10 méteres hatótávolsággal. Kisméretű USB-s vevőjét használaton kívül az egérbe helyezhetjük. Az akkut pedig a mellékelt USB-C kábel segítségével tölthetjük fel.

A szenzor érzékenysége 800 és 2400 dpi között, összesen öt fokozatban állítható. Ráadásnak pedig a színeket kedvelő felhasználók az RGB-s megvilágítással szabhatják ízlésüknek megfelelőre az egeret.

Döntött kialakítást kapott a Trust Bayo egér

A Trust Bayo 13 ezer forint körüli áron került boltokba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Nyúlfarknyi bepillantást kaptunk a War Hospital játékmenetébe
Következő hír: A Games with Gold 2021. szeptemberi kínálata »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 3)

jawsika
jawsika 2021.09.01. 12:46
Valamiért úgy érzem, minden kattintással arrébb lökném a kurzort.
Dino
Dino 2021.09.01. 14:28
:-D Valószínűleg ezért is nem teljesen függőleges, hanem csak döntött (most látom, hogy a címben rosszul szerepel, közben jöttem rá, hogy ez nem pontos, javítom is gyorsan).
MattMatthew
MattMatthew 2021.09.01. 15:35
Melóban kaptam ilyesmi döntött egeret, bejött, már tervezek egyet otthonra is. Viszont az a4tech v7 hozzá szoktatott a 3200DPI-hez, amit ez sajnos nem tud. :-(