Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ilyenek lesznek a muzsikák a Marvel’s Guardians of the Galaxyban

A zenéket egy új előzetesben mutatta Steve Szczepkowski, a játék vezető audio direktora, aki egy külön rockbandát is alapított.

2021.08.24. 18:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy magára valamit is adó akció-kalandjátékban legalább olyan fontos a jó zenei körítés mint a pazar grafika, a kézreálló irányítás vagy épp a lebilincselő történet. Hogy ezek közül melyik mennyire lesz jelen az ősszel érkező Marvel’s Guardians of the Galaxyban, azt most még csak sejteni és találgatni lehet.

Ami viszont biztos, hogy a fejlesztés vezető audio direktora, vagyis a muzsikákért elsősorban felelős Steve Szczepkowski nagyon odafigyel a zenékre. Erről a játék legutóbbi előzetesében ő maga mesél. A videóból kiderül, hogy a játékban három zenei világot ötvöznek a készítők. Egyfelől a ’80-as évek klasszikus slágereit, másfelől az epikus kalandokhoz dukáló nagyzenekari zenei aláfestést. És harmadsorban olyan különleges rockzenét, amit kifejezetten a fejlesztők által alapított rockbanda játszik fel.

Az emlékezetes pillanatok alatt felcsendülő nagyzenekari aláfestés közel hatórányi felvételt jelent, amelyet a legendás Abbey Road stúdióban rögzítettek. A ’80-as évek slágereinél nagyon odafigyelnek a korszak hangulatára, a játékban pedig többek közt a KISS, az Iron Maiden, a New Kids ont he Block, Rick Astley és a Hot Chocolate muzsikái is megszólalnak majd.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy a tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 26-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Marvel's Guardians of the Galaxy

« Előző hír: A poszt-apokaliptikus RPG-k sorát gazdagítja a Broken Roads
Következő hír: Ilyenek lesznek a muzsikák a Marvel’s Guardians of the Galaxyban »