Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megvan a Syberia: The World Before megjelenési dátuma

Még az idén megérkezik az előzménytörténet.

2021.08.19. 17:57 | szerző: Dino | kategória: Játék

A május végén elhunyt Benoît Sokal neve a játékosok többségének egyet jelent a nagyszerű Syberia kalandjáték-szériával. A 2003-ban indult sorozat legutóbb négy évvel ezelőtt kapott új epizódot, 2019-ben pedig bejelentették, hogy készül a trilógia előzményét elmesélő Syberia: The World Before.

Ebben az epizódban ráadásul Kate Walker mellett egy másik főhőst is kapunk, aki ráadásul egészen más idősíkban van - de közben fény derül arra is, mi köze a két nőnek egymáshoz.

Kate sztorija 2004-ben játszódik, amikor a túléléséért küzd egy sóbányában, ahova bezárták, egy tragikus esemény pedig új kalandok felé tereli. A 17 esztendős Dana Roze története viszont 1937-ben játszódik. A lány épp megkezdi zongoristakarrierje építését, azonban a második világháború hajnalán a Barma Árnyak fasiszta fenyegetése beárnyékolja jövőjét.

A Syberia: The World Before-t kiadó Microids végre felfedte a megjelenési dátumot is: 2021. december 10-étől kezdhetünk játszani a teljes játékkal, amely első körben kizárólag PC-re jelenik meg, jövőre viszont konzolos verziót is kap.

Aki szeretne előzetesen bepillantani a játékba, a tavaly ősszel kiadott ingyenes prológuson keresztül ezt is megteheti.

A Syberia: The World Before előrendelői digitális artbookot kapnak bónusznak, a Digital Deluxe Edition vásárlói pedig a következő extrákat kapják a játék mellé:

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Syberia: The World Before

« Előző hír: Ismét két játékot ad ajándékba az Epic Games Store
Következő hír: Felújított verziót kapott a 25 éves Quake »