Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ilyenek lesznek a galaxis őrzői a Marvel’s Guardians of the Galaxyban

A legutóbbi előzetes a karakterek megjelenésére koncentrál.

2021.08.18. 16:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy a tavalyi Marvel’s Avengers, úgy az elvileg idén megjelenő Marvel’s Guardians of the Galaxy sem kapcsolódik majd semmilyen formában a Marvel moziverzum filmjeihez. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szuperhősöket sem a mozivásznon őket alakító színészekről mintázzák majd.

A fejlesztő Eidos Montreal a legutóbbi előzetesben kifejezetten a galaxis őrzőire, vagyis Űrlordra, Grootra, Mordályra, Draxre és Gamorára koncentrál. A szereplők megjelenésének tervezése során igyekeztek megtalálni az egyensúlyt a képregények és a játék narratívája között. Erről beszél a videóban Bruno Gauthier-Leblanc, a fejlesztés művészeti vezetője is.

„Amikor a galaxis őrzőit terveztük különös figyelmet fordítottunk arra, hogy illeszkedjen a megjelenésük a narratívába, amit alkottunk a játékhoz, illetve azonnal felismerhetőnek is kellett lenniük a játékosok és a képregény rajongok számára is, akik szeretik és ismerik őket. A Marvel képregényekből és a saját magunk írta karakter háttértörténetekből alkottuk meg azt az ötvözetet, amely látványként megjelenik a játékosok előtt: egy szerethető, dinamikus és diszfunkcionális család képe. Olyan karakterdesignokat akartunk létrehozni, amelyek illeszkednek a játékmenetbe is.”

A videóban mindegyik hősre külön kitérnek, mesélnek a megjelenésük mögötti történetekről és jelentésekről is. Drax esetében például minden sebhely egy győztes csatát szimbolizál, míg Gamorát úgy kellett megjeleníteniük, hogy sugározzon belőle: ő a galaxis leghalálosabb nője.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül, megjelenésére október 26-án kerülhet sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Marvel's Guardians of the Galaxy

« Előző hír: Realms Deep 2021 - Múltidéző játékbejelentések tengere #2
Következő hír: Ilyenek lesznek a galaxis őrzői a Marvel’s Guardians of the Galaxyban »