Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ingyenes tartalmat is hoz a Cyberpunk 2077 1.3-as javítócsomagja

Kapunk két új kabátot, egy autót, és Johnny Silverhandnek alternatív külsőt kapcsolhatunk be.

2021.08.18. 14:22 | szerző: Dino | kategória: Játék

Minden platformra megérkezett a Cyberpunk 2077 legfrissebb javítócsomagja, amely az 1.3-as verziószámot viseli, és új tartalmakkal is bővíti a játékot, ingyenes DLC-k formájában.

Johnny Silverhand alternatív külsőt kapott, amelyet a beállítások "Additional Content" részénél tudunk aktiválni. Két új kabát válik elérhetővé V számára, egy szintetikus bőrből készült és egy foszforeszkáló ruhadarab, ezeket a lakásában találjuk meg, a The Ride küldetést követően, miután megkaptuk Viktor üzenetét. Végül érkezett egy új autó is, az Archer Quartz Bandit, amelyet jutalomként kaphatunk meg vagy megvásárolhatunk (attól függően, milyen döntéseket hoztunk a játékban).

Természetesen további hibajavításokat, stabilitási és teljesítménybeli problémák megoldását is magával hozta az új patch, ezek listája itt olvasható.

A játékhoz pedig továbbra is fejlesztés alatt van a next-gen update, amellyel az új konzolok, azaz a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S képességeit is kihasználja majd a játék. Ezt a PlayStation 4 és az Xbox One verziók tulajdonosai ingyen tölthetnek majd le, várhatóan még a 2021-es esztendő során. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Cyberpunk 2077

« Előző hír: Humankind teszt – Kulturális olvasztótégely
Következő hír: Ingyenes tartalmat is hoz a Cyberpunk 2077 1.3-as javítócsomagja »