Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Augusztus végén rajtol a Blood of Heroes nyílt bétája

A PvP játékban kardokkal, fejszékkel és más közelharci fegyverekkel kalapálhatjuk el egymást.

2021.08.16. 16:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Vizor Games csapata már az utolsó simításokat végzi, mielőtt új játékukat a nagyérdemű elé tárnák. A Blood of Heroes egy külső nézetes, online akció-szerepjáték lesz, amely kizárólag az egymás elleni küzdelmekre fókuszál. A játékosok egy távoli világban találják magukat, ahol a harcosok örök háborúra vannak kárhoztatva egymás ellen a soha el nem érhető dicsőség reményében.

A fejlesztők ígérete szerint a különböző karakterosztályok között mindenki megtalálja majd a neki leginkább fekvő harcmodort, amihez részletes karakterfejlődési rendszer és dinamikus, izgalmas harcrendszer társul. Játékmódból is lesz többféle, a párbajtól a csapatos összecsapásokon keresztül a területfoglalós dominanciaharcokig.

A Blood of Heroes zárt bétája során szerzett tapasztalatok és visszajelzések mentén a fejlesztők tovább finomították a játékmenetet, így a játék hamarosan készen áll rá, hogy szélesebb körben is próbára tegyék a játékosok. Így augusztus 26-án elrajtol majd a nyílt béta, amelyre a hivatalos oldalon már most is lehet regisztrálni. A béta csak PC-n lesz elérhető, viszont a teljes játék később már PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra is el fog készülni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Új előzetest és premierdátumot kapott a War Mongrels
Következő hír: Augusztus végén rajtol a Blood of Heroes nyílt bétája »