25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ősszel visszatér a Project Zero: Maiden of Black Water

2015-ben Nintendo Wii U-n már riogatott a játék, idén PC-n és az új konzolokon újra megteheti.

Írta: GeryG

A Koei Tecmo gondozásában jelent meg még 2014-ben Japánban, majd egy évvel később már világszerte a Project Zero: Maiden of Black Water. A horror kalandjáték akkor kizárólag Nintendo Wii U-n volt elérhető, és bár kimagasló sikereket nem ért el, összességében egy jó kis japán horror volt.

Ennek tehát immár hat-hét éve, de a kiadó most látta elérkezettnek az időt, hogy újra elővegye a játékot. Természetesen az újrázás apropója, hogy ezúttal már az előző és az aktuális konzolgenerációra, valamint PC-re is kiadják, ez pedig némi ráncfelvarrást is von maga után.

A történet néhány fiatalról szól, akik elindulnak a rejtélyes Hikami hegyre, ahol korábban számos más fiatalnak veszett nyoma örökre. A hegyen épp e fiatalok kísértetei és más démonok kísértenek, akik mind arra törekszenek, hogy ők is örökre elvesszenek a hegyen. Szerencsére hőseink egy speciális kamerával vannak felfegyverkezve, amely képes megsebesíteni a szellemeket, ha lefotózzák vele őket.

A Project Zero: Maiden of Black Water október 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Project Zero: Maiden of Black Water

Platform:

Fejlesztő: Tecmo

Kiadó: Nintendo, Koei Tecmo Games

Megjelenés:
2015. október 30. WiiU
2021. október 28. PC, PS4, PS5, X1, XSX, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!