Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hell Let Loose – immár teljesen elszabadult a pokol

A világháborús multiplayer akciójáték elhagyta korai változatát.

2021.07.29. 15:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Miután a Kickstarteren sikeres gyűjtést szerveztek a készítők, végül 2019 nyarán rajtolhatott el a Hell Let Loose korai változata. A második világháborús multiplayer akciójáték azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy meglehetősen nagy létszámú csapatok háborúzhattak benne, a csaták pedig tényleg az egész társaságra kiterjedő stratégiai döntéseket követeltek meg.

A játék korai változata két év alatt rengeteget fejlődött és finomodott, a fejlesztő Black Matter stúdió pedig most érezte úgy, hogy mindennel elkészültek, amit szerettek volna. Így a Hell Let Loose elhagyta korai változatát és immár teljes és véglegesnek szánt formájában érhető el a Steamen.

Ezt egy méretes frissítés aktiválásával oldották meg a készítők, amely a szokásos hibajavítások és a játékmenet finomhangolása mellett fontos tartalmi bővítést is hozott magával. Bekerült a játékba a keleti front is, amely két új pályát (Kursk és Stalingrad), húsznál is több új fegyvert és felszerelést és négy új járművet is jelent. És persze a vörös hadsereg debütálását is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Hell Let Loose

« Előző hír: 13 perc AWAY: The Survival Series
Következő hír: Hell Let Loose – immár teljesen elszabadult a pokol »