Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

13 perc AWAY: The Survival Series

A dokumentumfilmek ihlette játékban kis állatok életébe csöppenünk bele.

2021.07.28. 19:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lehet, hogy a játékfejlesztők kezdik felfedezni maguknak a természetfilmek világát? Elég csak az immár early accessben elérhető Natural Instinctsre gondolni, amelyben a vadállatok életét egyengethetjük egy erdőben. Most pedig mutatunk egy játékot – mindjárt közel negyedórában –, amely egy törpe erszényesmókus és más hasonló állatok életébe csöppenünk bele.

Az AWAY: The Survival Series fejlesztőit a természetfilmek ihlették meg, ezért olyan játékot szeretnének készíteni, amely megidézi a dokumentumfilmek hangulatát, de azért közben szórakoztató játék is marad. Kalandjaink így a távoli jövőben játszódnak, amikorra a természet visszakövetelte magának a bolygót. Hősünk pedig egy törpe erszényesmókus lesz, aki a családját indul megmenteni. És, hogy hogy jön ide a természetfilmes vonal? A játékban minden tettünket narrálni fogják, így az egész olyan lesz, mintha egy dokumentumfilmet néznénk.

A fejlesztő Breaking Walls stúdió egy ideje már dolgozik a játékon, most pedig meglepték a rajongókat egy új előzetessel. Ez ráadásul mindjárt közel negyedórában mutatja be a játékmenetet. Láthatjuk a törpe erszényesmókust repülni, harcolni és vadászni is. De a videó tanúsága szerint lesznek más állatok is, akik felett átvehetjük majd az irányítást. A trailerben egy gekkó és később egy imádkozó sáska is felbukkan.

Az AWAY: The Survival Series egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de a tervek szerint még valamikor idén meg fog érkezni. A fejlesztés PC mellett PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: AWAY: The Survival Series

« Előző hír: A Games with Gold 2021. augusztusi kínálata
Következő hír: 13 perc AWAY: The Survival Series »