Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ezek a járgányok tuti, benne lesznek a Hot Wheels Unleashedben

A fejlesztők részletes listát közöltek az ősszel érkező árkád autós játék járműveiről.

2021.07.27. 22:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha semmi nem jön közbe (és ez manapság egyáltalán nem biztos), akkor idén ősszel jelenhet meg a Milestone árkád autós játéka, a Hot Wheels Unleashed. A készítők az elmúlt hónapokban folyamatosan mutatták be videókon a játékban szereplő pályákat, egy-egy ilyen trailerben pedig mindig lelepleztek néhányat a várható járgányok közül is.

Most viszont közzétettek egy részletes listát arról, hogy a premier napján mely kisautók lesznek garantáltan benne a játékban. A felsorolásban találunk igazi ikonikus autókat is TV-műsorokból és mozifilmekből is. Emellett lesznek a valóságban is létező autókról másolt modellek is.

A fentieken túl természetesen a Hot Wheels franchise számos népszerű modellje (mint a Street Wiener, a Total Disposal, a Power Rocket, a Skull Crusher, a Tanknator, a Winning Formula, a Bad to the Blade, a Hot Wheels High, a Veloci-Racer, a Solid Muscle, a Tur-Bone Charged, a Roller Toaster, a Time Attaxi, a 24 Ours, az Off-Duty, a Supercharged, a RocketFire, a Street Creeper, a Surf ’N Turf és a Tricera-Truck) is helyet kap a játékban. A Hot Wheels Unleashed szeptember 30-án jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Hot Wheels Unleashed

« Előző hír: Női csapatok a Football Managerben
Következő hír: Ezek a járgányok tuti, benne lesznek a Hot Wheels Unleashedben »