Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Női csapatok a Football Managerben

Az SI Games csapata évek óta dolgozik ezen az újdonságon, de egyelőre nem tudni, mikor debütálhatnak.

2021.07.27. 18:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Akár tetszik, akár nem, az idei nyár felén már túl vagyunk, így lassan videojátékos körökben elkezdhetünk az őszi szokásos megjelenésekről szóló hírek után nézelődni. Ilyen széria tradicionálisan a Sega és az SI Games stúdiójából évről évre kikerülő Football Manager is, amely idén sem hagyja cserben a rajongókat.

A fejlesztők epizódok óta azt a szisztémát követik, hogy nagy átfogó újítások helyett inkább mindig egy-két részegységre koncentrálnak, azt igyekeznek megreformálni. A jövőben (de könnyen lehet, hogy még nem idén) viszont tényleg olyan tartalmi bővülésre lehet készülni, ami nyugodtan nevezhető mérföldkőnek a franchise több évtizedes történelmében.

Mint kiderült, idén már női csapatok is helyet kapnak a játékban! Ahogy a valóságban is egyre nagyobb teret hódít a női futball, úgy helyet követel már magának a játékban is. A nagy futballszimulátorok piacán már korábban megjelentek a női csapatok, így időszerű, hogy a legnagyobb menedzser játék is bevegye a lányokat a buliba.

A fejlesztők évek óta dolgoztak ezen a projekten. Ígéretük szerint a női futballt tökéletesen beimplementálják a játék világába. Ez azt jelenti, hogy menedzserünk megalkotása után szabadon válogathatunk majd a férfi és a női klubcsapatok között, ahogy menet közben is lesz lehetőségünk váltani közöttük.

Egyelőre azonban nem tudni, hogy mindez ténylegesen mikor valósulhat meg. A készítők célja, hogy a sorozattól megszokott színvonalon prezentálják a női focit is a játékban, így nem kapkodják el a dolgokat. Akkor fogják elérhetővé tenni a női csapatokat, amikor azok teljesen elkészülnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Kiderült, mikor jelenik meg konzolokra a Chernobylite
Következő hír: Női csapatok a Football Managerben »