Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Már elérhető a Natural Instincts korai változata

A néhány napja megjelent játékban a vadon élő állatok megóvása és terelgetése a cél.

2021.07.26. 17:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Igazán nemes témát talált magának a DreamStorm Studios csapata, amikor azon gondolkoztak, milyen játékot fejlesszenek. Végül egy olyan menedzser-szimulátor mellett tették le a voksukat, amely amellett, hogy az eddig látottak alapján igen szórakoztatónak is tűnik, még oktató jellege is van.

A Natural Instincts ugyanis tulajdonképpen olyan, mint egy interaktív természetfilm a vadon élő állatokról. A játékosok nem egy állatkertet, vadasparkot vagy szafarit menedzselhetnek, hanem tulajdonképpen az anyatermészet bőrébe bújhatnak. A feladat se több, se kevesebb mint a vadon élő állatok megóvása és életük terelgetése.

A játékban természetesen az emberiség is szerepel, akik utakkal szabdalják szét és termőföldek miatt irtják ki az erdőket, illetve számos más módon is befolyásolják annak törékeny egyensúlyát. A játékosok ezt az egyensúlyt igyekeznek megóvni azzal, hogy gondoskodnak az állatok hétköznapi életéről. Átterelik őket az utakon, segítenek nekik elkerülni az emberi hulladék mérgeit és hasonlók.

A Natural Instincts korai változata néhány napja jelent meg a Steamen, ahol még három napig 10% kedvezmény jár az árából. A játékosok, ha nem is sokan, de remek véleménnyel vannak a játékról, mivel az jelenleg 90%-os tetszési indexet tudhat magáénak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Natural Instincts

« Előző hír: Jön a Medieval Farming Simulator
Következő hír: Már elérhető a Natural Instincts korai változata »