Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Folytatást kap egy hónap múlva az I Expect You To Die

Újabb virtuális valóságbeli "szabadulószobákat" kapunk hamarosan.

2021.07.23. 13:13 | szerző: Dino | kategória: Játék

A PlayStation VR tesztelésekor több érdekes játékot sikerült kipróbálni. A legemlékezetesebbek egyike volt az I Expect You to Die, amely gyakorlatilag egy egyszemélyes virtuális szabadulószoba volt. Az egyes helyszíneken meghatározott időn belül kellett megfejtenünk az adott feladatot - például kihajtanunk egy autóval egy repülőgép csomagteréből, mielőtt a járművet körülvevő mérgező gáz végezne velünk.

Valószínűleg nem én lettem az egyetlen rajongója a játéknak, mivel a fejlesztők szorgosan dolgoznak a folytatáson, amely egy hónap múlva jelenik meg, PlayStation VR, SteamVR és Oculus Quest platformokra.

Az előző részre kapott visszajelzések alapján több karakter lesz jelen az egyes helyszíneken - egyikük, John Juniper hangjának Wil Whatont sikerült meggyőzni a fejlesztőknek. A főcímdalt pedig Puddles Pity Party énekli.

Újdonságként ehetünk majd cupcake-eket, felvehetünk titokzatos maszkokat, halálos lézereket téríthetünk el tükörrel, és ZD40 spray segítségével még lángszórót is készíthetünk. Emellett dinamikus zenei aláfestést is kapunk már, amely előrehaladásunkkal együtt változik.

Az I Expect You To Die 2 augusztus 24-én jelenik meg, addig pedig nézd meg az első részből rögzített játékmenet-videónkat.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Cotton Reboot! teszt – Visszatért a cukorfaló boszorkány!
Következő hír: Folytatást kap egy hónap múlva az I Expect You To Die »