Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Másfél hét múlva jön az Apex Legends új frissítése, az Emergence

Új legendát és játékmódot is hoz az update.

2021.07.23. 11:50 | szerző: Dino | kategória: Játék

Augusztus 3-án érkezik az Apex Legends: Emergence, a Respawn online akciójátékának legújabb nagy frissítése.

Az egyik legfontosabb újdonság egy új legenda érkezése. Seer egy tracker típusú karakter, az első ilyen a játékba a kezdeti választékban szereplő Bloodhound óta. Egy rakás követődrón van nála, amelyek segítségével követhet egyes célpontokat. Passzív képessége egy szívdobogás-érzékelő, amit célzásnál tud használni, ezzel felfedezve a rejtőzködő ellenfeleket. Ultimate képessége pedig szintén drónokhoz kapcsolódik: egy csapat mikrodrónt kiküldve egy körzetet zárhat körbe, amelyen belül ha valaki fut, Seer csapata a falakon keresztül is látja.

Az update-tel egyúttal bekerül a játékba a Ranked Arenas játékmód, amelyben két háromfős csapat mérkőzik meg egymással, rangunk pedig fokozatosan növekszik, ha jól teljesítünk a játékban. Kapunk még egy új fegyvert is, a Rampage LMG-t, és frissítik a World's Edge pályát.

Az Emergence játékmenetébe jövő hétfőn, 26.án kapunk majd bepillantást. A frissítést a játék minden platformon megkapja, azaz PC-re (Origin és Steam), PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre egyaránt megérkezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Apex Legends

« Előző hír: Egy dobókocka lesz a társunk a Lost in Randomban
Következő hír: Cotton Reboot! teszt – Visszatért a cukorfaló boszorkány! »