Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Jövőre száguld be PC-re és konzolokra a GRID Legends

Élőszereplős videókkal meséli sztoriját az új autóverseny.

2021.07.23. 07:34 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az 1997-ben indult TOCA sorozat után 2008-ban a Race Driver: GRID-del indított új szériát az elsősorban autóversenyekre specializálódott Codemasters. Ennek két évvel ezelőtt jelent meg a legutóbbi epizódja, a Grid, a mostani EA Play Live során pedig bejelentették a jövőre érkező újabb fejezetet.

A Grid Legends a sorozat történetében először élőszereplős felvételekből összeálló történetet kap, amelyben például Ncuti Gatwát is láthatjuk. A versenyek között, a pályán kívül bontakozik majd ki a dráma, természetesen velünk a középpontban.

A játékban több mint 100 autót vezethetünk majd, együléses versenyautóktól klasszikus túraautókon át kamionokig. A trailerben felbukkan például közülük a Shelby Cobra 289 FIA, az Audi A4 Quattro BTCC és az Aston Martin Valkyrie AMR Pro Concept. Járgányaink a versenyekkel fejlődnek is.

130 útvonalon száguldozhatunk majd, köztük valós helyszínekkel, mint Indianapolis, San Francisco, Párizs, London és Moszkva, valamint kitalált pályákkal. Visszatérnek a drift versenyek, de akár mi magunk is létrehozhatunk egy-egy eseményt - akár olyan elborult összeállításban is, hogy együlésesek versenyeznek kamionok ellen, a hóban, 50 körön át...

A Grid Legends valamikor 2022-ben jelenik majd meg, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Készül a Dead Space remake-je!
Következő hír: Felújított verziót kap a G-Darius »