25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kickstarteren gyűjt a Medic: Pacific War

A világháborús felcserszimulátor gyűjtése szinte biztos, hogy sikerrel zárul majd.

Írta: GeryG

Még tavaly nyáron jelentette be a PlayWay, hogy a Hypnotic Ants stúdiója egészen érdekesnek tűnő világháborús játékon dolgozik. A témát szinte már mindenféle formában feldolgozták az FPS-től kezdve a valósidejű vagy körökre osztott stratégiákon keresztül egészen a kalandjátékokig vagy szimulátorokig. Ugyanakkor most a háború egy olyan részletét dolgozzák fel játék formájában, amely eddig csak érintőlegesen volt jelen bármely ilyen játékban.

A Medic: Pacific War ugyanis nem puskát ad a játékosok kezébe, hanem kötszert, morfiumot és egy rakás morálisan piszok nehéz döntést. A játékosok ugyanis nem egyszerű katonák lesznek, hanem hadszíntéri felcserek. Az ő feladatuk lesz a sebesült bajtársak ellátása és biztonságos helyre juttatása. De mivel a készletek szűkösek, a segítségre szorulók pedig rengetegen lesznek, az egész játék során végig piszok nehéz döntéseket kell majd hozni. Ki kaphat segítséget és ki nem, ki élheti túl a háború poklát és ki menthetetlen.

A fejlesztők most a munka egy új szakaszához értek, ahol az érdeklődő játékosok segítségét kérik. Ezért néhány napja elindították a játék Kickstarter-kampányát, ahol összesen 8200 eurót szeretnének összegyűjteni. Ez nagyon jó eséllyel össze is fog jönni nekik, mivel most, 28 nappal a határidő vége előtt már 5100 euró felett jár a mutató.

Arról egyelőre nincs hír, hogy terveznek-e extra tartalmakat az extra pénzért cserébe, ahogy azt sem tudni, hogy a Medic: Pacific War mikor jelenhet meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!