25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mobilos játékokkal bővül a Netflix kínálata

És ez csak a videojátékok felé történő nyitás első lépése.

Írta: Dino

Mobilos játékokkal bővül a Netflix kínálata

2007-es indulása óta a legtöbb előfizetővel rendelkező streaming szolgáltatássá nőtt a Netflix, amely most újabb területen tervezi megvetni a lábát. Ez pedig nem más, mint a videojátékok piaca.

Első körben ez mobiltelefonos/tabletes játékokat jelent, amelyekhez ingyen férhetnek hozzá az előfizetők, akiknek nem tolnak reklámot se az arcukba. De a tervek szerint ez csak a kezdet lesz, a cégnél ugyanis minden más platformra is szeretnék később kibővíteni a játéklehetőséget, a PC-ktől kezdve a PlayStation és Xbox konzolokon át a tévékig.

A Netflixnél szeretnének saját franchise-aikhoz kapcsolódó játékokat is készíteni, de várhatóak azoktól teljesen független programok is - akár egy-egy tőlük független könyvet vagy képregényt feldolgozva.

A platformra érkező játékok ingyenesek lesznek, a szolgáltatás normál előfizetési díján felül nem igényel plusz költséget, és játékon belüli vásárlások se lesznek.

Azt egyelőre nem tudni, mikor érkeznek az első ilyen játékok - egyes hírek szerint jövő évre várható az ilyen irányú bővülés. Ti melyik netflixes filmből vagy sorozatból látnátok szívesen új játékot?

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!