25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Üzleti

A Take Two új grafikus stúdiót vásárolt

A kiadó felvásárolta a francia Dynamixyz stúdiót, amely kifejezetten a karakterek mimikájának modellezésében jár az élen.

Írta: GeryG

A Take Two új grafikus stúdiót vásárolt

Nem csak a Sony jelentett be a minap új stúdiót a kötelékében. A Take Two kiadó is új csapatot üdvözölt a soraiban, ám ebben az esetben nem egy kimondottan játékfejlesztő stúdióról van szó. A francia székhelyű Dynamixyz ugyanis inkább nevezhető grafikus stúdiónak, mintsem játékfejlesztőnek.

A csapat kifejezetten karakteranimációkban utazik, azon belül is elsősorban a karkaterek arcának animálására szakosodtak. Korábban olyan projektekben vettek részt, mint a Bosszúállók: Végjáték vagy a Love, Death & Robots. Videojátékok terén pedig közreműködtek az NBA 2K21, valamint a Red Dead Redemption 2 fejlesztésében is.

A Dynamixyz mostantól kifejezetten a Take Two berkeibe tartozó játékokon fog dolgozni, így többek közt a kár a GTA VI is szóba kerülhet. A kiadó célja az, hogy megerősítse a belső fejlesztési kapacitását és az egyik legerősebb szereplővé váljon kreativitás és innováció terén is a piacon.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!