Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

E3 2021

Az E3-on mutatkozott be az IXION

A sci-fi stratégiai egyesíti a városépítő, a túlélő és a felfedezős játékok jellegzetes vonásait.

2021.06.17. 14:52 | szerző: GeryG | kategória: E3 2021

Újabb stratégiai játék készül az emberiség pusztulásáról, illetve az az elleni küzdelméről. Ezúttal a Bulwark Studios vágott bele egy projektbe a Kasedo Games kiadó felügyelete mellett, játékuk pedig az IXION címet viseli. A történet nem is szólhat másról, mint az emberiség új otthonát kereső felfedezőkről.

Az IXION egyesíti magában a városépítő, a túlélő és a felfedezős játékok jellegzetes vonásait. A játékosok a Tiqqun űrbázis legénysége felett kapják meg az irányítást, akik egyetlen küldetést kaptak: új otthont találni az emberiségnek valahol az űr egy távoli pontján. Menedzselni kell az űrállomás létesítményeit, gondoskodni az űrben található erőforrások kibányászásáról, valamint levezényelni az űr felfedezését. De a Tiqquné az egyetlen expedíció az emberiség megmentésére, így az űrben összefuthatunk más felfedezőkkel is, akikkel kereskedni is lehet az út közben összegyűjtött nyersanyagokkal.

Folyamatosan új technológiákat kell feloldanunk, hogy új lehetőségeket nyissunk meg a további felfedezésekre. Az űrállomást is lehet bővíteni, de a legfontosabb minden feladatunk közül az, hogy az állomáson utazó embereket életben tartsuk.

Az IXION kizárólag PC-re készül és az E3-on tartott PC Gaming Show-n mutatkozott be. A megjelenés pontos dátuma még nem ismert, de 2022 előtt senki se számítson rá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: IXION

« Előző hír: Elég látványos bunyókkal kecsegtet a Sifu
Következő hír: Tales of Arise próbakör – Vajon megérte-e a több mint egy éves halasztás? »