Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

E3 2021

Elég látványos bunyókkal kecsegtet a Sifu

Az év elején bejelentett játék az E3 alatt kapott új játékmenet-bemutatót.

2021.06.17. 14:23 | szerző: GeryG | kategória: E3 2021

Még februárban derült ki, hogy az Absolvert is fejlesztő Sloclap stúdió új játékon dolgozik. Nem mentek túl messzire az abban megismert stílustól, ugyanis a Sifu is a keleti harcművészetek köré épül.

A készítők állítása szerint a klasszikus kung fu filmek hangulata köszön majd vissza a játékból, amely nem is szólhat másról, mint a bosszúról. A játékosok egy fiatal kung fu harcost irányíthatnak, aki egész életét arra tette fel, hogy megtalálja a családja kegyetlen gyilkosait. A gazfickókat egyesével fogjuk becserkészni és küldetésünk során megfordulunk majd sötét sikátoroktól kezdve a luxus felhőkarcolókig sok helyszínen.

A játékmenet egyik érdekessége a halál és az idő kapcsolata lesz. Hősünk ugyanis rendelkezik egy érdekes medállal, amely képes visszahozni a halálból. Csakhogy ezért az idővel fizet, vagyis minden visszatéréskor öregszik valamennyit. Szóval érdemes vigyázni rá, mert ha túl sokat bukdácsolunk, a végén földig ér majd a szakállunk.

A Sifu az E3 alatt kapott egy vadonatúj előzetest, amely alapján egész látványosnak ígérkeznek a bunyók. A megjelenésre valamikor idén ősszel lehet számítani PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Sifu

« Előző hír: The Last Cube próbakör
Következő hír: Elég látványos bunyókkal kecsegtet a Sifu »