Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

E3 2021

Készül a World War Z: Aftermath

A 2019-es játék továbbfejlesztett kiadásáról van szó, amely már az új konzolokra is elkészül.

2021.06.16. 13:30 | szerző: GeryG | kategória: E3 2021

A Saber Interactive közepesen jól sikerült zombis játéka, a World War Z a jelek szerint folytatást kap. Az idei E3-on mutatkozott be a World War Z: Aftermath, amelyről a készítők úgy nyilatkoznak, mint az előző játék továbbfejlesztett és kibővített változatáról. Sok újdonságot ígérnek, többek közt új pályákat, új játékelemeket és az új konzolgenerációhoz méltó látványt.

A fejlesztők ígérete szerint olyan helyszíneken is felvehetjük a harcot a zombikkal, mint a Vatikán, Róma vagy az orosz Kamcsatka félsziget vidéke. Kapunk karakterfejlődési rendszert, mind a nyolc karakterosztály (gunslinger, hellraiser, slasher, medic, fixer, exterminator, dronemaster és vanguard) saját perköket és képességeket oldhat fel.

A World War Z: Aftermath alatt már a Saber Interactive saját fejlesztésű Swarm Engine-jének új generációs változata dolgozik majd. Ennek köszönhetően az új konzolgeneráción már 4K-s felbontás mellett is stabil 60 fps-re lehet számítani. Emellett kizárólag az új konzolokon lesz elérhető a Horde Mode XL játékmód, ahol még az eddiginél is több százzal több zombi ront majd ránk egyszerre. Újdonságként megjelenik az FPS mód is.

A World War Z: Aftermath tulajdonképpen teljes értékű folytatásnak is tekinthető, viszont mindent tartalmazni fog, amit az előző játék legfrissebb kiadása nyújt jelenleg. Természetesen a legjobb élményt most is a négyfős kooperatív mód ígéri.

A World War Z: Aftermath valamikor 2022 elején fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Az E3-on mutatkozott be a Soulstice
Következő hír: Készül a World War Z: Aftermath »