Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

E3 2021

Az E3-on mutatkozott be a Soulstice

A hibridek két harcos lelkének összeforrasztásából születnek.

2021.06.16. 13:14 | szerző: GeryG | kategória: E3 2021

Az E3-on tartott PC Gaming Show keretein belül mutatkozott be a Modus Games és az olasz Reply Games Studios új játéka, a Soulstice. Egy fantasy szerepjátékról van szó, amely valamikor 2022-ben fog megjelenni.

A történet Ilden városának bukásával kezdődik, amelyet a káoszban született wraith invázió pusztított el. Az emberiségnek egyetlen esélye van felvenni a harcot ezekkel a kegyetlen szörnyekkel, ha hibrideket hoznak létre. Ehhez két harcos lelkét kell összeforrasztani, így egy különleges, emberfeletti erőkkel felruházott harcos jön létre.

A játék főhőse így nem egy ember, hanem egy testvérpár, Briar és Lure, akiket egyaránt a Metal Gear Solid V-ből ismert Stefanie Joosten szinkronizál. Briar szupererővel gazdagodott, de Lure-t feláldozták, hogy spirituális hatalommal bíró lélekként fonódjon össze egykori nővérével.

A Soulstice egy külső nézetes akció-szerepjáték lesz, amelyben a két összefonódott karakter képességeinek összehangolásával érhetjük majd el a legnagyobb pusztítást. Látványos csatákat és kombókat ígérnek a készítők, de lesz karakterfejlődési rendszer is.

A Soulstice a tervek szerint valamikor 2022-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Deathtrap Dungeon – The Golden Room próbakör
Következő hír: Az E3-on mutatkozott be a Soulstice »