Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Wartales, a Northgard fejlesztőinek új játéka

A nyílt világú taktikai szerepjátékban egy csapat zsoldost fogunk irányítani.

2021.06.14. 15:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Evoland, a Darksburg és a Northland fejlesztője, a Shiro Games az E3-ra időzítette legújabb játéka bejelentését, készül a Wartales. A csapat nem távolodik el túlságosan az eddig tőlük megismert stílustól, ám ezúttal egy nyílt világú taktikai szerepjátékon dolgoznak.

A Wartales Edoran birodalmában játszódik, amelyet súlyos járvány pusztított el, így már semmi sem lehet olyan mint azelőtt. A játékosok egy csapat mindenre kész zsoldost irányíthatnak majd, akikkel egy sor olyan küldetést vállalhatnak el, amire senki más nem vállalkozna. A játék világát húsznál is több zónára osztják, ezeket szabadon be lehet majd járni. Utunk során vadakkal, útonállókkal és más ellenségekkel fogunk harcolni, a csatákat pedig körökre osztott rendszerben vívhatjuk meg. Időnként új tagokkal bővíthetjük csapatunkat, akik mind más téren jeleskednek, így egyre mélyülnek majd a taktikai lehetőségeink.

Mindenféle küldetéseket és megbízásokat vállalhatunk el, megvédhetünk másokat, illetve vérdíjakat zsebelhetünk be. De vigyáznunk kell, mert ha túl sok bajt kavarunk, a mi fejünkre is vérdíjat tűznek ki. Valamire való szerepjáték révén a Wartales karakterszerkesztővel, fejlődési rendszerrel és craftolási lehetőségekkel is kecsegtet. Fegyvereket és páncélokat kovácsolhatunk, de meg is javíthatjuk felszereléseinket. És persze időnként sokkal jobbakat is találhatunk belőlük.

A Wartales egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén meg fog érkezik PC-re. Aki szeretné az június 16-22. között a Steam Next Festival keretein belül a demóját ki tudja majd próbálni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Fallout 76 – jövőre irány Pittsburg!
Következő hír: Kiderült, mikor jelenik meg a Hell Let Loose »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

montanosz
montanosz 2021.06.19. 11:41
darklands méltó szellemi örököse, utánpotlástol függően bármekkora csapatunk lehet, rabul ejtett ellenfelet/állatot vagy cipeljük láncon hogy eladjuk vagy megprobálhatjuk csapatba besorozni
kereskedelem,kézművesség,loot,politika,kémkedés,sok küldi

demoban 7 csatáig játszhatunk vagy 4es szintig korlátlanul (azaz ha nem erőlteted a csatát sokáig el lehet lenni)