Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

E3 2021

Fallout 76 – jövőre irány Pittsburg!

Az új expedíció rajtjáig még lesz időnk teljesíteni a hamarosan debütáló Steel Reign küldetéscsokrot.

2021.06.14. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: E3 2021

A Fallout 76 finoman szólva sem olyan rajtot vett annak idején, amilyet a Bethesda remélt, a sorozatos botrányokról már nem is szólva. Viszont az azóta eltelt évek során apránként azért valamennyire sikerült gatyába rázni a játékot, amely végül csak megtalálta a maga rajongótáborát.

Nekik lehet örömhír, hogy a készítők idén és jövőre is új tartalmakkal fogják feldobni posztapokaliptikus kalandjaikat. Még idén meg fog jelenni a Steel Reign küldetéssorozat, amely minden játékos számára egy ingyenes frissítésben fog debütálni. Ebben Appalachia békéjéért fogunk harcolni egy új helyszín felfedezése és egy rakás új holmi összegyűjtése mellett. Ennek megjelenését egy új esemény, a Coming Storm vezeti majd fel, amely június 15-től július 6-ig fog tartani. Június 16-tól pedig egy hétig ingyenes lesz a játék, így mindenki szabadon tehet majd vele egy próbát.

Jövőre sem fordítanak hátat a Fallout 76-nak a készítők. Készül ugyanis egy új expedíció, amely a The Pitt nevet kapta. Ebben Pittsburgbe utazhatunk el, de ennél többet egyelőre nem nagyon tudni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Fallout 76

« Előző hír: Oldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to Yomi
Következő hír: Fallout 76 – jövőre irány Pittsburg! »