Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

E3 2021

Különleges vámpírok ellen harcolhatunk a Redfallban

Felfedték a Dishonored és Prey alkotóinak újabb akciójátékát.

2021.06.13. 20:52 | szerző: Dino | kategória: E3 2021

A Microsoft-Bethesda Showcase utolsó bemutatójaként feték fel a Microsoft saját tulajdonú csapataként üzemelő Arkane Studios (Dishonored, Prey) új projektjét, a Redfallt.

Az austini részlegnél készülő program egy nyílt világú, kooperatív FPS lesz. A sztori a Massachusetts állambeli Redfall városkába visz. A szigetet vámpírok hada foglalta el, kizárva onnan a napot, és elszigetelve a várost a külvilágtól. Játékosként a maroknyi túlélő egyikeként kell felvennünk a harcot a vérszívók ellen.

Egy- és többszemélyes lehetőségek várnak ránk a Redfallban - a kooperatív részt akár négyen nyomathatjuk, és érdemes okosan összeválogatnunk csapatunkat a rendelkezésre álló hősök közül.

De a játék vámpírjai nem a megszokott lények lesznek, ugyanis egy rosszul sikerült tudományos kísérlet következtében transzformációjuk után különleges képességek alakultak ki bennük, így a megszokottnál hatalmasabb és erősebb vámpírokkal futhatunk össze.

A Redfall 2022 nyarán fog megjelenni, PC-re (Windows 10) és Xbox Series X/S-re. Ráadásul rögtön a megjelenés napjától elérhető lesz Xbox Game Passon is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Megjelenési dátumot kapott az Age of Empires IV
Következő hír: Készül a The Outer Worlds 2 »