Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hot Wheels Unleashed – irány a gördeszkapálya!

Az épülő felhőkarcoló és az egyetemi kampusz után íme a gördeszkapálya!

2021.06.12. 18:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor idén ősszel sokunk újra gyerekkori kisautóival (tudom-tudom, a többségnek ez még mindig a Matchboxot jelenti, nekem is, de na…) fog játszani, megjelenik a Hot Wheels Unleashed. Az árkád autóversenyes játék egyik érdekességét az egyedi kinézetű versenyautókon túl a környezet adja.

A jellegzetes narancssárga műanyagpályákat ugyanis egészen változatos környezetben építik meg. Korábbi előzeteseken már megismerkedhettünk ezek közül néhánnyal. Így láthattunk futamot egy épülő felhőkarcoló sokadik emeletén és harcot a tizedmásodperces előnyért egy egyetemi kampusz folyosóin is.

Most itt a legújabb előzetes és benne egy újabb izgalmasnak ígérkező helyszín: a gördeszkapálya. Bár a video alapján a futam ideje alatt a deszkások nem túl aktívak, úgysem lenne időnk a trükkjeiket figyelni, ugyanis a pálya sok kihívást tartogat: ugratók, hajtűkanyarok és korlát nélküli hidak is lesznek.

A Hot Wheels Unleashed új előzetesében a korábbiakhoz hasonlóan ismét lelepleztek néhányat a majd választható járgányok közül is. A videón keresztülszáguld a Bad to the Blade, a Hot Wheels High, a Veloci-Racer, a Solid Muscle, a Tur-Bone Charged, a Roller Toaster és a Time Attaxi is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Hot Wheels Unleashed

« Előző hír: Hivatalos: jön a Two Point Campus
Következő hír: Hot Wheels Unleashed – irány a gördeszkapálya! »