Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új előzetesen a Back 4 Blood

Kiderült, mikor rajtol a zombis játék nyári bétája az előrendelőknek.

2021.06.12. 17:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ősz egyik nagy slágere (vagy nagy bukása) lehet a Back 4 Blood, amely kimondva-kimondatlanul is az örökzöld klasszikus Left 4 Dead szellemi örököse. Már csak azért is, mert a fejlesztőgárda is nagyjából ugyanaz.

A készítők most egy vadonatúj előzetessel rukkoltak elő, amely a nagy nyári játékfesztivál alkalmából készült. A video nem több egyszerű kedvcsinálónál, de annak elég jó a maga szűk egy percével.

Ami viszont ennél sokkal fontosabb hír, hogy kiderült, mikor rajtol el a játék nyári bétája. Azok, akik megelőlegezik a bizalmat a Back 4 Bloodnak és előrendelik, már augusztus 5-én felfegyverkezhetnek és nekiállhatnak egy zárt teszt keretében darálni a zombikat. Ezen a teszten úgy is részt lehet venni, ha valaki a hivatalos oldalon regisztrál, de így sokkal kisebb az esély, mivel ez a mód nem garantálja a részvételt, a férőhelyek száma pedig véges. A zárt teszt augusztus 9-ig tart.

Ha viszont kellően türelmesek vagyunk, akkor valahogy csak kibírjuk augusztus 12-ig, ekkor ugyanis nyílt státuszba lép a béta, vagyis ettől a naptól kezdve mindenki szabadon kipróbálhatja majd egészen augusztus 16-ig. A teszt PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, valamint Xbox Series X-en és Xbox One-on is futni fog, és már támogatni fogja a crossplay és crossgen funkciókat is. Vagyis nem lesz feldarabolva a zombiölő társaság. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Back 4 Blood

« Előző hír: A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!
Következő hír: Hivatalos: jön a Two Point Campus »