Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Kiderült, mikor jelenik meg a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

A Supermassive Games horror kalandjátéka idén ősszel fog debütálni.

2021.06.11. 16:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Továbbra is lelkesen bővíti 2019 nyarán indított új sorozatát a Supermassive Games, idén már trilógiává is válik majd. A The Dark Pictures Anthology első felvonása a kísértethajós Man of Medan volt, majd tavaly ezt követte a boszorkányégetésről szóló Little Hope.

Cikkajánló
The Dark Pictures Anthology – House of Ashes előzetes
Idén trilógiává bővül a franchise – az új rész több érdekes újítást is ígér.
» Olvasd el!

Az idei epizód a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes lesz, amelyről néhány héttel ezelőtt egy elég átfogó összefoglalót nyújtottak a készítők. A játék 2003-ba repít majd minket, a helyszín pedig Irak egy eldugott sivatagos szeglete. Egy csapat tengerészgyalogost vezényelnek ide, hogy felszámoljanak egy föld alá rejtett fegyverraktárat, de kelepcébe kerülnek és tűzharcba keverednek az iraki katonákkal. A heves csata közben azonban megnyílik alattuk a föld és egy ősi civilizáció templomába zuhannak, ahol egy még ősibb gonosz ébredezik.

A játék a szokásos moziszerű élményt kínálja majd, ám fontos újítás lesz a stúdió korábbi játékaihoz képest, hogy elhagyják a rögzített kamerás megoldást és helyette hagyományos hátsó nézetet kapunk. Minden más tekintetben viszont a már jól megszokott játékmenet vár ránk, vagyis végig feszült és hátborzongató kalandunk során úton-útfélen a szereplők sorsát befolyásoló döntéseket kell hoznunk. Nincs jó vagy rossz, csak ilyen vagy olyan végkifejlet.

Mostanra az is kiderült, hogy a House of Ashes meddig várat még magára. A Man of Medan még tartani tudta a nyári premiert, viszont a Little Hope már őszre csúszott tavaly. És a hírek szerint a House of Ashes is ezt követi majd, ugyanis a premierre PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X-en is október 22-én kerül majd sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

« Előző hír: Először mozgásban az Evil Dead: The Game
Következő hír: Kiderült, mikor jelenik meg a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes »