Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Először mozgásban az Evil Dead: The Game

Lássuk, lehet-e olyan jó a játék, amekkora klasszikus a film?

2021.06.11. 15:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az egyik legnagyobb horror klasszikusként szokás emlegetni az 1981-es The Evil Deadet, valamint annak két későbbi folytatását is. Sőt, azon kevés horror franchise közé tartozik, amely nem sínylette meg annyira a 2000-es évek remake-őrületét, ugyanis a 2013-ban készült új verzió is kimondottan jól sikerült. És itt még mindig nincs vége, ugyanis a csupán két évadot megért Ash vs. Evil Dead sorozat is hatalmas rajongótáborral bír.

Videojátékos fronton már nem ennyire rózsás a helyzet, bár az is igaz, hogy az Evil Dead sosem számított kimondottan népszerű témának a fejlesztők körében. Ami játékok eddig készültek, nem is voltak túl sokan és nem is voltak túl emlékezetesek. Talán a tavaly év végén bejelentett új Evil Dead: The Game változtathat ezen. Legalábbis ez a célja a Saber Interactive és a Boss Team Games csapatának, akik most végre először megmutatták, milyen is lesz a játék valójában. Ráadásul mindezt Bruce Campbell kommentárjával!

Az Evil Dead: The Game egy kooperatív és kompetitív multiplayer módra kihegyezett játék lesz, amelyben a játékosok a franchise ikonikus szereplőinek bőrébe bújhatnak: Ash Williams mellett ott lesz Cheryl Williams és Vörös Henry is, de szerepelni fog Pablo Simon Bolivar és Kelly Maxwell az Ash vs. Evil Deadből, valamint Scotty és Lord Arthur is. És persze a játékosok dönthetnek úgy is, hogy a gonosz oldalára állnak, bár erről Bruce Campbellnek elég konkrét véleménye van…

A játékban a franchise jól ismert helyszínein eshetünk majd egymásnak, de arra is lesz lehetőség, hogy vezessük Ash ikonikus Deltáját is. Fegyverből is lesz bőséges kínálat, köztük Ash jellegzetes láncfűrészével és lefűrészelt csövű puskájával.

Az Evil Dead: The Game a tervek szerint még idén meg fog jelenni. A fejlesztés PC mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, valamint Nintendo Switchre folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Evil Dead: The Game

« Előző hír: Játékmenet-bemutatót kapott végre az Elden Ring
Következő hír: Először mozgásban az Evil Dead: The Game »