Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Játékmenet-bemutatót kapott végre az Elden Ring

Jövő év elején jelenik meg a FromSoftware újabb akció-RPG-je.

2021.06.11. 15:39 | szerző: Dino | kategória: Játék

Még a 2019-es E3-on jelentették be a FromSoftware készülő legújabb játékát, az Elden Ringet, azonban túl sokat nem mutattak belőle azóta se - igazából az egyetlen teaser traileren kívül semmit se láttunk a játékról.

Ennek azonban most vége, itt van ugyanis az első játékmenet-bemutató, amelyben közel három percben láthatunk részleteket az akció-RPG-ből.

Az Elden Ringen Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls játékok atyja mellett George R. R. Martin, a Trónok harca tévésorozat alapjául szolgáló A tűz és jég dala fantasy könyvek szerzője is dolgozik. Martin írja az univerzum háttereként szolgáló legendákat.

A hatalmas világban kalandozhatunk egyedül vagy barátokkal (online), gyalog vagy lóháton, magas hegyeket megmászva és lélegzetelállító kastélyokat felfedezve, miközben a FromSoftware játékaiban megszokott harcrendszer vár ránk az ellenfelek legyőzésére, fegyverekkel és mágikus képességekkel.

Az Elden Ring 2022. január 21-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Aki PS4-re veszi meg a lemezes verziót, az PS5-ön is játszhat majd vele, az Xbox Smart Delivery funkciójának köszönhetően pedig az Xbox One verzió játszható a lemezmeghajtóval rendelkező Xbox Series X-en is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Elden Ring

« Előző hír: Hamarosan indul a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt zárt alfája
Következő hír: Játékmenet-bemutatót kapott végre az Elden Ring »