Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Már elérhető a Hell Architect demója

A játékban saját poklot építhetünk annak minden finomságával.

2021.06.11. 13:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Annak idején a Dungeon Keeper játékok igen nagy népszerűségnek örvendtek, de aztán valahogy ez a zsáner a háttérbe szorult. Voltak ugyan próbálkozások a feltámasztására, de ezek zöme nem bizonyult túl meggyőzőnek. Most újabb próbálkozó érkezik, méghozzá a Woodland Games jóvoltából. Ráadásul a Hell Architect már most egy demóval is rendelkezik.

A játékban, ahogy arra a címéből már lehet következtetni, a pokol főépítészének vöröses-bordó, farokkal és szarvakkal megtámogatott bőrébe bújhatunk. Feladatunk pedig nem is lehet más, mint a pokol sokadik bugyrát is megtervezni és felépíttetni. Ha ügyesek vagyunk, akkor nem csak a bukott lelkeknek tudunk folyamatosan örök kárhozatot és koszt-kvártélyt biztosítani, de még a górét, Lucifert is elismerő csettintésre sarkallhatjuk.

A Hell Architect egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de elvileg még idén megérkezik majd. Addig viszont van lehetőségünk belekóstolni a prológusba, vagyis régies nevén a demóba, ami a Steamen érhető el. Ebben az oktatómód mellett egy küldetést és egy sandbox játékmódot is találunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Ajándékot kapnak a Paradise Lost vásárlói
Következő hír: Már elérhető a Hell Architect demója »