Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ajándékot kapnak a Paradise Lost vásárlói

Akik már megvették a kalandjátékot, azok ajándékba kapják a készítéséről szóló 30 oldalas digitális albumot és a játék zenéit is.

2021.06.11. 12:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradise Lost az utóbbi idő egyik meglepetés játéka volt. A PolyAmorous stúdió kalandjátéka egy alternatív valóságba kalauzolt minket, ahol a második világháború sokkal tovább húzódott és végül a németek dobták le az atombombát Európára. Az események egy titokzatos náci bunkerkomplexumban játszódtak évtizedekkel később, ám a sztori a végére egészen máshová futott ki, mint azt eredetileg sejteni lehetett volna. A kissé lassúcska játékmenet sokakat eltántoríthatott, viszont a hangulat csillagos ötösre vizsgázott.

Cikkajánló
Paradise Lost teszt – Nem épp egy elveszett Paradicsom ez a bunker
Ismerjük a nácik megalomán építkezési szokásait, de ez a játék még ezt is felnagyítja.
» Olvasd el!

A fejlesztők most két újdonsággal kedveskednek azoknak, akik korábban megszavazták a bizalmat a játékuknak. Akik ugyanis megvásárolták a Paradise Lostot, azok most ajándékba kapják a játék fejlesztéséről szóló 30 oldalas, digitális artbookot. Emellett a játék zenéit tartalmazó digitális album is az övék, ezt egyébként külön 5 euróért bárki meg is vásárolhatja.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Paradise Lost

« Előző hír: Készül a Samurai Simulator
Következő hír: Ajándékot kapnak a Paradise Lost vásárlói »