Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Készül a Samurai Simulator

Időutazás a feudális Japánba, ahol egy teljesen hétköznapi tanoncként kell megvédenünk daimjónk becsületét.

2021.06.11. 11:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A feudális Japán és úgy általában a szamurájok korszaka mostanában elég felkapott téma lett a videojáték-fejlesztők körében. Most épp a Game Hunters csapata döntött úgy, hogy elkalauzolnak minket a néhány száz évvel ezelőtti Japánba, hogy egy daimjó, avagy földesúr hű csatlósaként urunk becsületéért harcoljunk.

A Samurai Simulator a fejlesztők ígérete szerint megannyi izgalmas küldetéssel kecsegtet, amelyek során keresztül-kasul beutazhatjuk a birodalom meseszép vidékeit. Kezdetben csak egy tanoncként indulunk, de idővel egyre feljebb lépkedhetünk klánunk ranglétráján, és mire megöregszünk, már a legbölcsebb harcosok közé fogunk tartozni. És ha elég ambiciózusok vagyunk, saját klánt is alapíthatunk követőinkkel.

A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a történelmileg hiteles ábrázolásra, ugyanakkor itt-ott a helyi hiedelmek és legendák is helyet kapnak majd. Emellett legalább ekkora figyelmet szentelnek a harcrendszernek is. A szamurájok legendás kardforgatók voltak és a készítők szeretnék legalább olyan hitelesre és egyben szórakoztatóra megalkotni az összecsapásokat, mint azt a Ghost of Tsushimában is láthattuk.

A Samurai Simulator egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, ahogy az sem ismert, hogy PC mellett konzolokra is elkészül-e. Utóbbira azért elég jó esély mutatkozik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: A Control és a Genshin Impact az EGS e heti ajándéka
Következő hír: Ajándékot kapnak a Paradise Lost vásárlói »