Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új sztori trailert kapott a Chernobylite

A játék a tervek szerint a nyáron éri el végleges formáját.

2021.06.10. 13:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2019 ősze óta érhető el a Steamen a Chernobylite korai változata, amelyben egy egykori alkalmazott bőrébe bújva térhetünk vissza a csernobili lezárt zónába. Igor harminc évvel azután keresi fel újra egykori munkahelyét, hogy megtörtént az emberiség történelmének legsúlyosabb atomkatasztrófája. Az akkori zűrzavarban elszakadt menyasszonyától, akit azóta sem talált meg. Most visszatér, hogy felkutassa vagy legalább kiderítse, mi történhetett vele.

A Chernobylite egy sci-fi túlélőjáték, amelyben viszonylagos szabadsággal járhatjuk be a csernobili atomerőmű környékét. Mivel a zóna lezárt terület, rengeteg veszély leselkedik ránk a sugárzáson túl is. Viszont arrafelé semmi sem olyan, mint a világon bárhol máshol, az idő is sajátos mederben csordogál. Éppen ezért arra is lehet lehetőségünk, hogy megváltoztassuk Igor múltját.

A Chernobylite tehát immár másfél éve early accessben érhető el, de a fejlesztő The Farm 51 tervei szerint valamikor a nyár folyamán megkapjuk a teljes változatot. Ebben már a sztori végére érhetünk és kideríthetjük, mi történet Tatianával. Vagy akár változtathatunk is rajta. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Chernobylite

« Előző hír: Ninja Gaiden: Master Collection teszt – Ryu Hayabusa visszatért – ezúttal PC-re is
Következő hír: Elite Dangerous: Odyssey DLC teszt – Be nem váltott ígéret... »