25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új sztori trailert kapott a Chernobylite

A játék a tervek szerint a nyáron éri el végleges formáját.

Írta: GeryG

2019 ősze óta érhető el a Steamen a Chernobylite korai változata, amelyben egy egykori alkalmazott bőrébe bújva térhetünk vissza a csernobili lezárt zónába. Igor harminc évvel azután keresi fel újra egykori munkahelyét, hogy megtörtént az emberiség történelmének legsúlyosabb atomkatasztrófája. Az akkori zűrzavarban elszakadt menyasszonyától, akit azóta sem talált meg. Most visszatér, hogy felkutassa vagy legalább kiderítse, mi történhetett vele.

A Chernobylite egy sci-fi túlélőjáték, amelyben viszonylagos szabadsággal járhatjuk be a csernobili atomerőmű környékét. Mivel a zóna lezárt terület, rengeteg veszély leselkedik ránk a sugárzáson túl is. Viszont arrafelé semmi sem olyan, mint a világon bárhol máshol, az idő is sajátos mederben csordogál. Éppen ezért arra is lehet lehetőségünk, hogy megváltoztassuk Igor múltját.

A Chernobylite tehát immár másfél éve early accessben érhető el, de a fejlesztő The Farm 51 tervei szerint valamikor a nyár folyamán megkapjuk a teljes változatot. Ebben már a sztori végére érhetünk és kideríthetjük, mi történet Tatianával. Vagy akár változtathatunk is rajta.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Chernobylite

Platform:

Fejlesztő: The Farm 51

Kiadó: All in! Games

Megjelenés:
2021. július 28. PC
2021. szeptember 28. PS4, X1
2022. április 21. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!