Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Itt nézheted a Battlefield 6 bejelentését

Ma délután leleplezik a sorozat következő epizódját.

2021.06.09. 14:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battlefield jóval később indult világhódító útjára mint a nagy rivális Call of Duty, de mára egyértelműen fej-fej mellett haladnak. Ki egyik, ki másik sorozatra esküszik. Ami viszont mindenképpen jelentős különbség a két franchise között, hogy míg a Call of Duty gyakorlatilag 2003 óta minden évben kapott új epizódot, addig az EA a Battlefield esetében jóval visszafogottabb tempót diktál.

A Battlefield V, a széria eddigi utolsó felvonása két és fél éve, 2018 őszén jelent meg, így a rajongók mostanra joggal várhatják, hogy végre a készítők bejelentsék a folytatást. Már csak azért is, mert nyílt titok, hogy a DICE ezen dolgozik.

Nos, a várakozásnak nagyon hamarosan vége, ugyanis ma délután négy órakor kezdődik az a bemutató, amelyben az EA leleplezi az egyelőre csak Battlefield 6-ként emlegetett új részt. Hogy ennek pontosan mi lesz a címe, az is csak a bemutatón derül ki, ahogy itt láthatjuk majd először mozgásban a játékot és vélhetően az első fontosabb részletekre is fény derül.

A mostani bemutató azért is lehet különösen érdekes a franchise életében, ugyanis ez a játék lesz az első, amely már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. Ez pedig azt vetíti előre, hogy az eddig is a játék erősségének számító látványvilág még tovább szépülhet.

A bemutatót a Battlefield széria hivatalos Youtube-csatornáján fogják közvetíteni, amit itt is követni tudtok majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Battlefield 2042

« Előző hír: Mi lesz a Farming Simulator 22 gyűjtői kiadásában?
Következő hír: Itt nézheted a Battlefield 6 bejelentését »