Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Mi lesz a Farming Simulator 22 gyűjtői kiadásában?

Bemutatkozott az egyik új helyszín is.

2021.06.09. 14:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Másfél hónappal ezelőtt árulta el a Giants Software, hogy ez év végén érkezik a Farming Simulator széria legújabb epizódja, amelyben már az évszakok változása is megtapasztalható lesz. Most pedig újabb információk érkeztek a játékról: kiderült, mi lesz a gyűjtői kiadásban, és bemutatkozott az egyik új terület is.

Mi lesz a Farming Simulator 22 gyűjtői kiadásában?

A Farming Simulator 22 Collector's Edition korlátozott példányban lesz elérhető, és a játék mellett kapunk a dobozban két A2-es méretű posztert, 24 matricát, valamint oktatóvideókat a modolásról. De ez nem minden, ugyanis egy működő, USB-s jelzőfényt is találunk még a csomagban, amely a játékbeli nehézgépek fényével összhangban világíthat számítógépünk mellett.

A játékban új funkcióként megjelennek a termelési láncok. A learatott terményt boltokba vagy különböző feldolgozóüzemekbe szállíthatjuk, és például a malomban a gabonából készített lisztet továbbvihetjük a pékségbe, az ott elkészült pékáru vagy sütemény pedig mehet tovább az üzletekbe.

Mi lesz a Farming Simulator 22 gyűjtői kiadásában?

Két vadonatúj helyszínt hoz a Farming Simulator 22, amelyek közül egyik Elmcreek, amelyet az amerikai Közép-Nyugat inspirált. Hatalmas nyílt mezők, különféle méretű és formájú földek várnak majd, a városon kívül pedig folyókat, autópályákat, alagutakkal lyuggatott hegyvidéket és habzó vízesést kapunk. A hely hangulatát olyan jellegzetes épületek teremtik meg, mint egy baseballstadion, vagy az óriási silók és abenzinkutak, a földekről pedig ellátni egészen a felhőkarcolókig is.

Cikkajánló
Évszakokat hoz magával a Farming Simulator 22
Év végén szinte minden platformra megjelenik az új farmerszimulátor.
» Olvasd el!

A Farming Simulator 22 PC-re (Win/Mac), PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, valamint Stadiára fog megjelenni, az idei év utolsó negyedévében. Újabb információkra egy hónap múlva számíthatunk, akkor tartják ugyanis a FarmCon 21-et. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Farming Simulator 22

« Előző hír: Capcom Arcade Stadium teszt – Bővíthető játékterem a nappalidba
Következő hír: Itt nézheted a Battlefield 6 bejelentését »