25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2021

Idén sem lesz Dead Island 2 az E3-on

Sem új Saints Row, Metro vagy TimeSplitters…

Írta: GeryG

Idén sem lesz Dead Island 2 az E3-on

Már csak egy hét és elérkezünk az idei E3-hoz, amely a tavalyihoz hasonlóan kizárólag online esemény lesz. De persze ez nem jelenti azt, hogy a kisebb-nagyobb kiadók ne készülnének egy rakás bemutatóval, bejelentéssel és egyéb izgalmas hírrel. Közéjük tartozik a Deep Silvert is magába foglaló, de nem olyan régen az Embracer Group által felvásárolt Koch Media is.

A rajongók tőlük is számíthatnak egy dedikált show-ra, méghozzá az E3 előestéjén, június 11-én. Ám a legfrissebb hírek szerint e show már előzetesen is sokaknak csalódást fog okozni. Mint kiderült, több olyan játék is távol marad, amire a rajongók joggal számítanának. Ilyen az új Saints Row, amelynek létezéséről már 2019 óta lehet tudni, de lényegében ennél többet nem. Akkor azt ígérték, hogy 2020-ban fogják bemutatni a játékot, de erre eddig nem került sor. És az is biztos immár, hogy az idei E3-on sem fog.

Szintén hiába várnánk az új TimeSplitters bemutatóját, bár ez annak fényében annyira nem meglepő, hogy a játékot csak májusban jelentették be. Az új Metro epizód sem a következő héten fog bemutatkozni, az 4A Games elvileg dolgozik valamin, de nem most fog kiderülni, hogy mi az.

Végül a legnagyobb távolmaradó a Dead Island 2 lesz. A Deep Silver égisze alatt minimum 2014 óta, vagyis immár hét éve készülő zombis játék sorsa eddig is igen hányattatott volt. A rajongók gyakorlatilag semmit sem tudhatnak a projektről azt leszámítva, hogy menet közben az eredeti fejlesztőt lapátra tették, de egyelőre az új sem brillírozik. A kiadó pedig minden évben megnyugtat mindenkit, hogy ettől még a fejlesztés folyik, szóval türelem. És továbbra is csak türelem, mivel a játék az idei E3-on sem fogja megmutatni magát.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!