Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Már mozikban is látható a Mortal Kombat

Streaming csatornákon már pár hete megnézhettük, de aki a nagy vászonra vágyik, annak meglehet a hétvégi programja.

2021.05.28. 16:54 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Az új Mortal Kombat, ahogy sok más film is az elmúlt két évben, streaming formában debütált áprilisban. Így igazán újdonságnak már nem nevezhető, hiszen aki nagyon akarta, már megnézhette. De mégiscsak egy filmről van szó, így az igazi élményt a mozivásznon nyújtja.

És, ha már a moziba járás úgyis lehetetlen volt mostanáig, miért is ne lehetne épp a Mortal Kombat, amit elsőként megnézünk a nyitás után? Márpedig erre most már van lehetőségünk, ugyanis Simon McQuoid rendező filmje immár a mozikban is műsorra került.

A film egyébként nagyjából ugyanazt a sztorit követi, mint az 1995-ös első adaptáció. Vagyis az utolsó Mortal Kombat bajnokságról szól, amelyet ha elbuknak a Föld harcosai, akkor a Külső világ kegyetlen ura, Shao Kahn leigázhatja a világunkat. A földi harcosok közt megtaláljuk Liu Kanget és Kung Laót, de mellettük ott van Sonya Blade és Jax is. Szerepel még Raiden is a jók oldalán, de az igazi főhős egy vadonatúj harcos, akinek azért nem semmi felmenői vannak.

A külső világot pedig olyan gyilkosok képviselik, mint Sub Zero, Goro vagy Milena, vezetőjük pedig nem is lehet más mint Shang Tsung. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Lényegében újra bejelentették a Dying Light 2-t
Következő hír: Hood: Outlaws & Legends teszt – Ebben több volt »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

goodboy007
goodboy007 2021.05.28. 21:04
Itthon hol játszák már most?
CC-ben még csak ki sincs listázva, de amúgy sincs még nyitva júni 3.-ig...
Dino
Dino 2021.05.28. 21:32
goodboy007: Itt a válasz a kérdésedre.