Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Kütyü

Switches verziót kapott a Fujifilm instax mini Link nyomtató

Az új alkalmazásban mariós vagy pokémonos designt is választhatunk.

2021.05.04. 18:06 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

A Fujifilm instax mini Link egy apró, tenyerünkön is kényelmesen elférő nyomtató, amellyel mobiltelefonos alkalmazásból tudunk színes képeket nyomtatni, 62*46 mm méretben (a kütyüből kijövő papír amúgy 86*54 mm-es). A Nintendóval együttműködve a cég most egy új változatot készített nyomtatójából, amely kék és piros színeivel a Switchhez alkalmazkodik design tekintetében.

Az instax mini Link SE azonban vadonatúj mobilalkalmazást is kapott, amely egyrészt arra is használható, hogy a Switchen készült screenshotjainkat egy QR-kód beolvasásával áttöltsük a telefonra, majd onnan elindítsuk a nyomtatást, emellett pedig szerkeszthetjük is képeinket (akár mobilos fotóinkat is), például Mario sapkáját és bajszát helyezve egy arcra, vagy egyszerűen keretet rakva a képre.

Az alkalmazásban az instax Camera módot választva a nyomtató döntésével vezérelhetjük a telefon kameráját - zoomolhatunk és fotót készíthetünk így. Ha pedig buliban mókáznánk vele, többen összekapcsolódva készíthetünk közös kollázst.

Az instax mini Link SE Nintendo Switch Edition 39 990 forintba kerül, 8000 forinttal többet fizetve pedig pikachus szilikontokot is kapunk mellé. A nyomtatáshoz speciális papírra van szükség, ebből egy 10-es csomag 2990 Ft körül kapható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: SaGa Frontier Remastered teszt – A PSX megosztó JRPG-klasszikusa is felújítást kapott
Következő hír: Újra folytatást kap a Flashback »